Terveyskylän ja Mielenterveystalon tietoiskut jatkuvat jälleen joka kuukausi

Julkaistu 28.2.2022 klo 11.54

 

Terveyskylä on luotettavaa tietoa, vaikuttavaa hoitoa ja toimivia työkaluja tarjoava verkkopalvelu potilaille, läheisille ja ammattilaisille. Palvelun sisältö on tutkimuksiin perustuvaa tietoa, ja sen ovat tuottaneet erikoissairaanhoidon asiantuntijat yhdessä potilaiden kanssa. Terveyskylän sisällä toimii 33 kaikille avointa, eri teemaista virtuaalitaloa.

Talot tarjoavat tukea ja tietoa erilaisiin terveyspulmiin, omahoitoa, vertaistukea, tukea läheisille, nettiterapiaa ja -valmennusta sekä oirenavigaattoreita, jotka ohjaavat kulloinkin sopivaan paikkaan saamaan apua. Terveyskylän Omapolun kautta voidaan avata potilaille digihoitopolkuja, jotka täydentävät perinteistä sairaanhoitoa. TerveyskyläPRO on sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille suunnattu palveluportaali.

Mielenterveystalo on yksi Terveyskylän kolmestakymmenestäkolmesta talosta. Mielenterveystalo.fi on valtakunnallinen nettipalvelu, joka on avoinna ympäri vuorokauden viikon jokaisena päivänä. Mielenterveystalon käyttö ei vaadi rekisteröitymistä tai kirjautumista. Se tarjoaa tietoa ja tukea kansalaisille, hoitoa potilaille ja työkaluja ammattilaisille. Mielenterveystalo sisältää mm. luotettavaa tietoa, arviointityökaluja, oirenavigaattoreita ja palveluohjausta sekä omahoito-ohjelmia.

Julkaisemme kuukausittain kuluvan vuoden aikana tietoiskuja Terveyskylästä tai Mielenterveystalosta, jonka kautta pääset tutustumaan tarkemmin niiden sisältöihin. Tietoiskuista saat vinkkiä ja työkaluja työhösi tai voit ohjata asiakkaasi/potilaasi tiedon lähteille tai käyttämään omahoito ohjelmia. Tervetuloa mukaan!

Kutsu meidät esittelemään Terveyskylän tai Mielenterveystalon verkkopalvelua yksikköösi (esim. osastotunnille tai henkilökuntaryhmään) tai Lapin alueella oleviin tilaisuuksiin ja tapahtumiin sekä muihin organisaatioihin.

 
28.2.2022

Anne Kellokumpu 
Projektipäällikkö
Terveyskylä  
p. 040 655 4973   

Tanja Sälevä
Suunnittelija
Mielenterveystalon alueellinen koordinaattori
p. 040 662 3770
Terveyskylä.fi logo. Mielenterveystalo.fi logo.