Työterveys Lappica

Lappica_Logo


Työterveys Lappica toimii Rovaniemellä osoitteissa
- Lapinkävijäntie 2 (linja-autoaseman rakennus)
- Koronavirustilanteen vuoksi Muurolan vastaanotot ovat toistaiseksi peruttu. Teen etävastaanottoja ja ajan voi varata esim. puhelimitse, chatin tai sähköisen asioinnin kautta. Lisäksi on mahdollista varata vastaanottoaika Lapinkävijäntien toimipisteeseen.

Lisätietoa: www.lappica.fi/asiointi

Lisäksi työterveyspalveluita tuotetaan eri paikkakunnilla, joiden palvelut ovat kaikkien Lapin sairaanhoitopiirin työntekijöiden käytettävissä. Muiden paikkakuntien ja toimipisteiden yhteystiedot toimitetaan erikseen.

Ajanvaraus hoidontarpeen arvioinnilla avoinna 
Ma-To klo 7.30-16.30, ajanvaraus ja puhelinpalvelu klo 7.30-16.30
Pe klo 7.30-15.00, ajanvaraus ja puhelinpalvelu klo 7.30-14.30 

Ajanvarausnumero 020 692 190 
Ohjaamme sinut hoidontarpeen arvioinnin perusteella tarvittaessa työterveyshoitajalle, työfysioterapeutille tai lääkärille.

Käytössänne on Internet-ajanvaraus: www.lappica.fi, josta voit varata puhelinajan työterveyshoitajalle tai työfysioterapeutille. 
Puhelinaikaa varatessasi merkitse syykenttään myös puhelinnumero, johon toivot soitettavan.

Internet-ajanvarauksen kautta ei voi varata terveystarkastusaikoja, toimenpideaikoja, lääkärin puhelinaikoja tai muita pidempää vastaanottoaikaa vaativia käyntejä. Tällöin on käytettävä puhelinajanvarausta.

Voit asioida kanssamme työterveysasioissa myös chatin välityksellä arkisin klo 7.30-8.30.  Palveluun on vastaamassa aina työterveyshoitaja. Chat-palvelu ja kaikki keskustelut sen kautta ovat salattuja ja näin palvelu on turvallinen vaihtoehto esimerkiksi ajanvarauspuheluille.

Huomaathan, että sopimukseen kuulumattoman ja/tai perumattoman käynnin laskutamme ajan varaajalta. Tarpeeton aika on peruutettava edellisen työpäivän aikana. 

Varatun ajan voit perua puhelimitse numerossa 020 692 190.