Ravintopalvelut

 

Ruuanjako tarjottimille.


Lapin sairaanhoitopiirin ravintopalvelut huolehtii potilaiden ja henkilökunnan ruokailuista Lapin keskussairaalassa ja Muurolan sairaalassa sekä toimittaa lämmintä ruokaa kahdesti päivässä Kolpeneen palvelukeskukseen. Ravintokeskus vastaa myös sairaalan kahvio- ja tilauspalveluista.

Ravintokeskuksen yhteydessä olevassa äidinmaitokeskuksessa käsitellään äidinmaitoa keskosille ja vastasyntyneille.

Ravintopalveluissa työskentelee yhteensä 44 työntekijää:
26 ravitsemistyöntekijää, 7 keittäjää, 4 kahviomyyjää, 4 ravitsemistyönjohtajaa sekä ravitsemispäällikkö, leipuri ja ravitsemusterapeutti.
 

Keskussairaala ruokala.


Ravintokeskus tarjoaa keskussairaalaa osastolla oleville potilaille aamiaisen, lounaan, välipalan, päivällisen ja iltapalan. Lounaalla tarjotaan pääruoka lisukkeineen ja päivällisellä pääruoka ja jälkiruoka.

Keskussairaalan potilaat voivat halutessaan ruokailla myös henkilöstöravintolassa käyttämällä osastolta saatavaa lipuketta.

Sairaalassa tarjottava ruoka valmistetaan viiden viikon kiertävän ruokalistan mukaan. Suurin osa potilaista voi syödä sairaalan perusruokaa. Perusruokavalion lisäksi tarjoamme potilaille useita erilaisia eritysruokavalioita mm. rakennemuutetut ruokavaliot, allergiaruokavaliot, keliakia- gluteenittomat ruokavaliot sekä kasvisruokavaliot.
 

Henkilöstöravintola Karpalon aukioloajat
aamupala klo 7.00-9.30 ja lounas klo 10.00-13.30.

Päivällisen saa aterialipuketta vastaan ravintokeskuksesta ruoan jakeluhihnalta klo 16.00-16.45. Päivällisaikaan keittiöllä ei ole kassatoimintoja. Ruokalipuke ostettava ruokasalista klo 14.00 menessä tai kahvio Kaarnikasta 2-kerroksesta ennen ruoanhakua. Tarkistathan kahvio Kaarnikan aukioloajat kahvion omilta internet-sivuilta.

Kahvitarjoiluiden tilaus
Kahvitarjoilut, joissa on ulkopuolinen maksaja, tilataan kahviosta puhelimitse p. (040) 682 4871. Poikkeuksena ovat yli 60 henkilön kahvitukset, jotka tilaataan aina ravintokeskuksesta p. (040) 546 2453.

Muurolan kahvitukset, joissa ulkopuolinen maksaja tilataan ravintokeskuksesta puhelimitse p. (040) 546 2453 tai sähköpostitse keittio.lks(at)lshp.fi.

Saman päivän tilaukset puhelimitse suoraan Muurolan palvelukeittiöltä p. (040) 770 9814.