Lasten ja nuorten psykiatriapalvelut keskustaan

Julkaistu 7.3.2022 klo 11.04


Lapin sairaanhoitopiirin lastenpsykiatrian ja nuorisopsykiatrian poliklinikat muuttavat 8.–9.maaliskuuta väliaikaisiin tiloihin osoitteeseen Hallituskatu 22 Rovaniemi. Kiinteistö tunnetaan Metsätalona.  Tähän asti poliklinikat ovat toimineet keskussairaalan viereisessä LKS/Vilkka-rakennuksessa.

Toiminta tiloissa alkaa maanantaina 14.3. ja potilasvastaanotto tapahtuu 2. ja 3.kerroksissa. Sisäänkäynti vastaanotolle on sisäpihan puolelta ja ilmoittautuminen 2.kerroksessa. Tiloihin muuttaa yksiköiden 40 työntekijää ja palveluiden käytössä on noin 30 työhuonetta ja useampi ryhmätilahuone. 

Lasten ja nuorisopsykiatrian avohoitopalvelut toimivat Metsätalossa väliaikaisesti kunnes pääsevät muuttamaan Lapin keskussairaalan läheisyyteen vuonna 2025 valmistuviin uusiin tiloihin.

Poliklinikoiden nykyiset puhelinnumerot ovat edelleen käytössä. Lapin sairaanhoitopiirin sisäinen postinkuljetus huolehtii sekä talon sisäisen ja ulkoisen postin ym. kuljetuksen uuteen osoitteeseen. Yksiköille kirjepostia lähetettäessä käytetään Lapin sairaanhoitopiirin postilokero-osoitetta PL 8041, 96101 Rovaniemi.
 

Hallituskatu 22 Rovaniemi Metsätalo.
Hallituskatu 22 Rovaniemi.

 

Lisätietoja antavat:

Johanna Erholtz
Tulosaluejohtaja
Ylihoitaja
LSHP Psykiatrisen hoidon tulosalue
040 730 3364
johanna.erholtz@lshp.fi

Sisko Karjalainen
Osastonhoitaja
Lasten ja nuorisopsykiatrian yksikkö
LSHP Psykiatrisen hoidon tulosalue
0400 187 265
sisko.karjalainen@lshp.fi