Puhelin, radio, televisio, tietokone


Huomio!  Potilas itse on vastuussa sairaalaan tuomastaan puhelimesta, tietokoneesta tai muusta laitteesta. Sairaala ei vastaa eikä korvaa kadonneita laitteita. 

Vuodeosastopotilailla jokaisen vuoteen vieressä on puhelin, johon voi vastaanottaa puheluja. Ulkopuheluja potilaspuhelimista ei voi soittaa.

Omaisiin yhteydenpitoa varten potilas voi tuoda mukanaan henkilökohtaisen matkapuhelimensa.

Huomio! Koska matkapuhelimet häiritsevät herkkien hoito- ja tutkimuslaitteiden toimintaa, niiden käyttö on sairaalassa rajoitettua. Tarkemmat ohjeet saatte osaston henkilökunnalta.

Jokaisen potilasvuoteen vieressä on radiokuuloke ja potilashuoneessa televisio. Lisäksi osaston päivähuoneessa on televisio sekä lehtiä ja kirjoja lukemista varten.  Sairaalan kahviosta voi ostaa uusimmat aikakaus- ja päivälehdet.

Sairaalassa voi käyttää omaa tietokonetta. Lapin sairaanhoitopiirin vierasverkko on tarkoitettu ensisijaisesti potilaiden ja vierailijoiden käyttöön pankki- yms. asioiden hoitoon. Lisätietoa tietokoneen ja internetin käytöstä sekä tarvittavat verkkotunnukset saa kunkin osaston henkilökunnalta.