Koronarokotusaiheinen julistekilpailu on avattu - Kilpailuaikaa kaksi viikkoa 11.–27.6.2021.

Julkaistu 14.6.2021 klo 9.23

 

Mitä tunteita, ajatuksia tai kokemuksia koronaa vastaan rokottautuminen herättää? Mitä merkitystä on sillä, että lappilaiset ovat rokotettuja? Mitä sinun mielestäsi pitäisi nostaa esiin koronarokotekeskustelussa? 

Lapin sairaanhoitopiiri ja Länsi-Pohjan sairaanhoitopiiri kannustavat lappilaisia tarkastelemaan koronarokottamista ja rokotuksen ottamisen vaikutuksia kuvataiteen keinoin.

Lapin sairaanhoitopiiri ja Länsi-Pohjan sairaanhoitopiiri järjestävät yhteistyössä paikallisten yritysten ja organisaatioiden kanssa julistekilpailun, jonka kautta haetaan Lapille koronarokotusaiheisia julisteita. 

Kilpailuaika on 11.–27.6.2021.   Kilpailu on avoin kaikille. Kilpailu toteutetaan kolmessa eri sarjassa. Taiteilijoille ja kuva-alan ammattilaisille suunnattu ammattilaissarja, kaikille avoin sarja sekä alle 16-vuotiaille lapsille ja nuorille suunnattu sarja.

Jokaisen sarjan pääpalkinnon voittaja palkitaan rahapalkinnolla (2000€, 500€ ja 300€). Lisäksi arvotaan lahjakortteja kaikkien osallistuneiden kesken.

Kilpailutyöt on toimitettava viimeistään sunnuntaina 27.6.2021 kello 23.59 mennessä sähköpostin liitteenä osoitteeseen: 
koronaturvallinenlappi@lshp.fi 

Lue lisää julistekilpailusta, kilpailuohjeista ja palkinnoista www.koronaturvallinenlappi.fi-sivustolla:
www.koronaturvallinenlappi.fi > Julistekilpailu


11.6.2021  Koronaturvallinenlappi.fi