Hyppää sisältöön

Uutiset

7.10.2021 8.00
Euroopan investointipankki (EIP) myöntää Lapin sairaanhoitopiirille (LSHP) 72 milj. euron lainan, jolla tuetaan keskussairaalan kunnostamista ja laajentamista Rovaniemellä. Rahoitus käytetään tilojen nykyaikaistamiseen, uuden psykiatrisen sairaalan rakentamiseen sekä keskussairaalarakennuksen laajentamiseen.
20.9.2021 8.56
Lapin hyvinvointialueen valmistelu on lähtenyt hyvällä vauhdilla käyntiin. Lapissa valmistelua koordinoi väliaikainen valmistelutoimielin (vate), jonka tukena on poliittinen seurantaryhmä. Myös Lapin kuntajohtajat ovat aktiivisessa vuoropuhelussa vaten kanssa.
14.9.2021 11.56
Päivän tarkoituksena on lisätä tietoisuutta potilasturvallisuudesta, ja tämän vuoden teemana on äidin ja vastasyntyneen turvallisuus.
Teemaan liittyen päivä on erityinen keskussairaalan naistenklinikalla. Muun muassa perjantaina syntyville vauvoille annetaan Neuvokkaan lahjoittamat oranssit pipot ja tumput sekä naistenklinikan instagramissa esitellään toimintaa.

Tiedotteet

4.10.2021 8.38
Sairaanhoitopiiri ottaa käyttöön seuraavat sähköiset lomakkeet 4.lokakuuta alkaen: Muistutuksen tekeminen,rekisteritietojen tarkastus-, oikaisu- ja täydennyspyynnöt, lokitietopyyntö ja potilasasiakirjatilaus. Lomakkeiden välitykseen käytetään Suomi.fi Viestit-palvelua.
20.9.2021 10.41
Toiminta uusissa tiloissa alkaa maanantaina 4.lokakuuta. Uusissa tiloissa hoidetaan kaikki kuulotutkimuksiin ja kuulolaitteisiin liittyvät asiat sekä audionomien tekemät kuulontutkimukset.
30.8.2021 10.27
Syyskuun alusta starttaa LapIT:n tuottama Effector pääkäyttäjäpalvelu. Pääkäyttäjät toteuttavat 6.9. alkaen mm. ohjaustaulujen ja käyttäjätunnusten tietohallintaa sekä toimittajayhteistyötä. Pääkäyttäjät myös auttavat käyttäjiä kaikissa Effectoriin liittyvissä tarpeissa.

keskussairaalan laajennus:
www.lkslaajennus.fi

 
Verstas Architects / Havainnekuva LKS:n laajennus

leikkauksiin pääsyn odotusaikoja 1.10.

Tekonivelleikkaus leikkaussalissa.

Tekonivel 3 kk
Selkä 1-2 kk
Suonikohjujen laserhoito 2 kk
Rintojen pienennys 1 kk 
Riippuvatsan korjaus 1 kk
Kohdunpoisto 5 vk
Lantionpohjan laskeuman korjaus 7 vk
Naisen sterilisaatio 6 vk
Nielu- ja kitarisat 1 kk
Korvien putkitus 1 kk
Nenän väliseinän korjaus 3 kk 
kk=kuukausi vk=viikko

anna palautetta

 
Anna palautetta

POHJOIS-suomen biopankki

 
biopankki_borealis.jpg