Hyppää sisältöön

leikkauksiin pääsyn odotusaikoja 2.7.

Tekonivelleikkaus leikkaussalissa.

Tekonivel 2 kk
Selkä 1 kk   
Suonikohjujen laserhoito 2 kk
Rintojen pienennys 1 kk   
Riippuvatsan korjaus 1 kk    
Kohdunpoisto noin 2 vk  
Lantionpohjan laskeuman korjaus noin 2 vk
Naisen sterilisaatio noin 2 vk
Nielu- ja kitarisat noin 2 kk
Korvien putkitus noin 2 kk
Nenänväliseinä noin 3 kk

kk=kuukausi vk=viikko

Uutiset

14.7.2021 15.38
Uusi tartuntatautilaki tuli voimaan maanantaina 12.7.2021, valtioneuvosto on päättänyt jatkaa sisärajavalvontaa 25.7.2021 asti, jonka jälkeen se päättyy. Suomeen saavuttaessa rajaviranomaiset arvioivat ensin valtioneuvoston päätösten mukaiset maahantulon edellytykset ja mikäli ne täyttyvät, toimitaan tartuntatautilain koronaturvallisuuteen liittyvien määräysten ja Lapin sairaanhoitopiirin ohjeistuksen mukaan.
14.7.2021 11.03
Lapin keskussairaalan laajennushankkeen rakennustöiden yhteydessä Rovaniemen kaupunki muuttaa Ounasrinteentien, Porokadun ja Kivikaudentien alueen liikennejärjestelyjä. Tämän myötä myös laajennushanke uudistaa sairaala-aluetta. Muun maussa nykyinen sairaalan pääliittymä Ounasrinteentieltä suljetaan pysyvästi liikenteeltä elokuun ensimmäisellä viikolla, jonka jälkeen sairaalan tontille ajetaan pelkästään Porokadun liittymän kautta.
2.7.2021 7.28
Lasten ja nuorten sarjan voittoon ylsi Silja Ranta julisteellaan ”Rokotuksen saaminen on cool”. Avoimen sarjan voittajajuliste ”Rokotekapina” on Wilma Lohen käsialaa. Ammattilaissarjan voiton vei Lasse Katainen & Jan Åqvist julisteellaan ”Älä sie huijo”.

Tiedotteet

8.7.2021 10.46
Energiatehokkuussopimuksen mukaisesti sairaanhoitopiirille on laadittu toimintasuunnitelma, jossa esitetään toimet energiankäytön tehostamiseksi.
18.6.2021 14.52
Henkilöstöjohtajan virkaa hakeneista kolme jatkoon, Lapin keskussairaalan laajennus - vapautuvat tilat (Silmu-hanke).
18.6.2021 13.00
Mikäli vierailijalla on vähäisiäkään infektio-oireita, vierailu ei ole sallittu. Vierailuja voidaan toteuttaa turvallisesti: vierailija ja potilas/asiakas käyttävät kirurgista suunenäsuojaa, huolehtivat käsidesinfektiosta ja pitävät turvaväliä. Kiihtymis- tai leviämisvaiheessa olevilta alueilta tulevia vierailijoita suositellaan käymään koronapika-antigeenitestissä mahdollisuuksien mukaan ennen vierailua.