Hyppää sisältöön

Uutiset

15.6.2022 15.44
Nuorten Ystävät ry:n VALPAS 2 -hanke ja Lapin sairaanhoitopiiri psykiatrisen hoidon tulosalue ovat yhdessä Kittilän ja Posion kuntien kanssa aktiivisesti kehittäneet haitallisesti päihteitä käyttävän asiakkaan palvelupolkua Lapissa. Työ ulottui peruspalveluista erikoisairaanhoitoon ja siihen osallistui mittava joukko eri sektoreiden sekä järjestöjen toimijoita.
11.5.2022 7.48
Säästöt syntyivät muun muassa lämmitysenergian talteenotosta ja valaistuksen uusimisesta energiatehokkaiksi. Säästö vastaa 49 sähkölämmitteisen pientalon vuotuista energian kulutusta. Vuosittaisilla energiatehokkuustoimenpiteillä on ollut merkittävä vaikutus Lapin keskussairaalan energian kulutukseen.

Tiedotteet

15.9.2022 13.58
Ilme pohjautuu vahvasti Lapin luontoon ja alueen ainutlaatuisiin luonnonilmiöihin: kaamokseen, pakkaspäivän revontulten loistoon ja keskiyön aurinkoon. Värit ovat löydettävissä pohjoisen luonnosta eri vuodenaikoina.
31.8.2022 15.32
Potilaat ja heidän omaisensa voivat vastata kyselyyn ollessaan hoidossa somaattisilla vuodeosastoilla. Kysely toteutetaan myös lastenosastolla lapsille ja heidän vanhemmilleen.
15.8.2022 7.55
Uudessa Mielenterveystalo.fi -palvelussa myös ammattilaisten osio on uudistunut ja nimikin on uusi: Mielenterveystalo PRO. Katso kuvalliset ohjeet kuinka käyttää ammatillista osiota.

keskussairaalan laajennus:
www.lkslaajennus.fi

 
Verstas Architects / Havainnekuva LKS:n laajennus

leikkauksiin pääsyn odotusaikoja 2.9.

Tekonivelleikkaus leikkaussalissa.

Selkä 5 kk
Tekonivel 5,5 kk
Suonikohjujen laserhoito 5 kk
Rintojen korjaus noin 6 kk 
Riippuvatsan korjaus noin 6 kk
Nielu- ja kitarisat 3 kk
Nenän väliseinän korjaus noin 3 kk
Korvien putkitus noin 2 kk
kk=kuukausi vk=viikko