Työterveys Lappica

 

Lappica logoLapin sairaanhoitopiiri kuntayhtymä hankkii henkilökunnan työterveyspalvelut 1.1.2018 alkaen Lappica Oy:ltä.
 

Lappica toimii Rovaniemellä osoitteessa Lapinkävijäntie 2 
(Linja-autoaseman rakennus).

Osa työfysioterapeutin ja työterveyshoitajan ennaltaehkäisevästä toiminnasta toimii Vilkan 1.kerroksessa. Työterveyspalveluita tuotetaan myös eri paikkakunnilla, joiden palvelut ovat kaikkien Lapin sairaanhoitopiirin työntekijöiden käytettävissä. Muiden paikkakuntien ja toimipisteiden yhteystiedot toimitetaan erikseen.
 

Ajanvaraus hoidontarpeen arvioinnilla avoinna
Ma - To 7.30 - 16.30, Ajanvaraus ja puhelinpalvelu 7.30 - 17.00
Pe 7.30 - 15.00, Ajanvaraus ja puhelinpalvelu 7.30 - 15.00


Ajanvaraus / akuutit  p. 020 692 190
Akuuteissa sairaustapauksissa ohjaamme sinut aina hoidontarpeen arvioinnin perusteella työterveyshoitajalle, työfysioterapeutille tai lääkärille.


Sairasvastaanoton internet-ajanvaus (ei vielä käytössä LSHP:lle)
Internet -ajanvaraus ei ole toistaiseksi käytettävissä LSHP:n työntekijöille henkilöstöajon viivästymisen vuoksi. Tiedotamme välittömästi, kun palvelu on käytettävissä.

Internet-ajanvaraus on tarkoitettu kiireellisten sairausvastaanottoaikojen varaamiseksi.
Voit varata myös puhelinajan (10 min.) omalle työterveyshoitajalle ja työfysioterapeutille. Puhelinaikaa varatessasi merkitse syykenttään myös puhelinnumero, johon toivot soitettavan.

Internet-ajanvarauksen kautta ei voi varata terveystarkastusaikoja, toimenpideaikoja, lääkärin puhelinaikoja tai muita pidempää vastaanottoaikaa vaativia käyntejä. Tällöin on käytettävä puhelinajanvarausta.

Tarpeeton aika on peruutettava edellisen työpäivän aikana puhelimitse 020 692 190.
 

Linkki: Lappican verkkosivuille