Sairaalasta lähtö


Kotiinlähdöstä pyritään sopimaan hyvissä ajoin. Ennen kotiinlähtöä lääkäri ja/tai sairaanhoitaja keskustelevat kanssasi jatkohoito-ohjeista. Jos haluat omaisesi tai tutun taksiautoilijan hakevan sinut, sovi lähtöajasta henkilökunnan kanssa.

Taksitodistukset, sairauslomatodistukset, lääkärintodistukset ja lääkärinlausunnot saat sinua hoitaneelta lääkäriltä. Mikäli haluat lähtiessäsi todistuksia tai lausuntoja, pyydä ne jo hyvissä ajoin ennen kotiinlähtöä lääkäriltäsi.

Mikäli todistusten tai lausuntojen pyytäminen unohtuu, lähetämme ne pyynnöstäsi jälkikäteen kotiin. Lääkärintodistuksista ja -lausunnoista peritään vahvistettujen taksojen mukaiset maksut.

Sairaalamaksuista lähetään laskun potilaan kotiin. Mikäli haluat maksaa laskun heti, voit tehdä sen potilasmaksutoimistossa. Se sijaitsee keskussairaalaa vastapäätä olevassa hallintorakennuksessa, osoitteessa Porokatu 39 D-porras.

Siaraalsta lähtiessä muista ottaa mukaan kaikki omat tavarasi, myös mukanasi tuomat röntgenkuvat ja lääkkeet.

Sairaalan toimintaa kehittämiseksi otamme mielellämme vastaan palautetta henkilökohtaisesti tai osastolla olevaan palautelaatikkoon. Potilasasiamies avustaa tarvittaessa, jos mielestäsi on syytä tehdä potilasmuistutus, kantelu tai potilasvahinkoilmoitus.

Asiakasmaksut

Kelan korvaamat taksimatkat