LapIT:lta 500 euron tsemppilahjoitus koronataudin parissa työskenteleville

Julkaistu 9.4.2020 klo 11.18

 

LapIT haluaa tukea sairaalassa koronataudin vuoksi poikkeustilassa työskenteleviä työntekijöitä lahjoittamalla 500 euron edestä kahvia, teetä, maitoa, proteiinipatukoita, välipalakeksejä ja pähkinäpusseja.

LapIT lahjoituksen ensimmäisen kassilliset toimitti sairaanhoitopiirin entinen työntekijä ja nykyisin LapIT työskentelevä Jatta Kivelä.

- Kokemuksesta tiedän, että miten tärkeää on saada nopeasti jotain suuhunsa työn lomassa, jotta vire pysyisi hyvänä. Lahjoituksella tsemppaamme hoitajia ja muitakin työntekijöitä tärkeässä työssä.Samalla haluamme kannustaa muitakin organisaatioita vastaavanlaiseen toimintaan.

Hallintoylihoitaja Maarit Palomaa kertoo, että LapIT lahjoitus suunnataan lähinnä hengitystieinfektiopotilaiden parissa työskenteleville yksiköille, kuten päivystykseen, teholle, infektioyksikkö 3B:lle ja infektioiden torjuntayksikölle.  Kun määrä tarkentuu siitä riittäneen myös muille osastoille.

LapIT:n tsemppilahjoitus henkilökunnalle huhtikuu 2020
Jatta Kivelä toi mukanaan sen mitä jaksoin kantaa ja loput tulevat isommalla kuormalla myöhemmin.  Lahjoituksen vastaanotti ravitsemispäällikkö Sari Salo.


Keskussairaalan henkilökunnalle on tulossa myös makeis- ja suklaatervehdyksiä Fazerilta ja Foodinilta sekä perusvoidelahjoitus Tevalta.