Keskussairaalassa asioiville tiedoksi: Elokuvaa One Day kuvataan Lapin keskussairaalassa perjantaina ja lauantaina 21.–22.2.

Julkaistu 18.2.2020 klo 9.51

 

Kuvausalueet on selkeästi merkittyjä ja kuvaukset noudattavat ennalta laadittua suunnitelmaa. Kuvausalueilla on normaalia enemmän henkilö- ja kalustoliikennettä, mikä ei estä keskussairaalan arjen normaalia toimintaa. Kuvaukset aiheuttavat kuitenkin parin minuutin pysäytyksiä liikkumisessa kuvattavalla alueella.

Elokuvatuotantoyhtiö Oktober Oy toteuttaa yhdessä Gravity Pictures:in kanssa Lapin keskussairaalassa romanttisen draamakomedian “One Day” kuvauksia perjantaina 21.2. ja lauantaina 22.2.

Kuvaukset toteutetaan yhteistyössä Lapin sairaanhoitopiirin ja Lapin keskussairaalan valvonnassa kiinteistön järjestyssääntöjä kunnioittaen. Kuvausalueet on selkeästi merkittyjä. Kuvaukset noudattavat ennalta laadittua suunnitelmaa, jonka avulla varmistetaan, ettei tuotantoon kuulumattomia henkilöitä liiku kameran edessä tai sen takana.

Kuvauksien aikana keskussairaalassa on kuvausalueilla normaalia enemmän henkilö- ja kalustoliikennettä, mikä ei estä sairaalan arjen normaalia toimintaa. Kuvaukset tulevat kuitenkin aiheuttamaan parin minuutin pysäytyksiä liikkumisessa kuvattavalla alueella ja vain sen aikaa kun kamera käy. Tämän jälkeen liikenne vapautuu. Hätätilanteessa kuvaukset keskeytetään, jotta tiloissa pystytään hoitamaan sairaalan ensisijaiset toiminnat.

Lisätietoja:

Olli Uosukainen
järjestäjä, Oktober Oy
olli@oktober.fi                  

Lapin sairaanhoitopiirin puolesta kuvauksia koordinoi

Ulla Hiltunen, ylihoitaja
ulla.hiltunen@lshp.fi
p. 040 821 1301