Kesätyöt 2018


Hakemukset lähetetään yleensä sähköisen hakujärjestelmän kautta tiettyyn päivämäärään mennessä.

Henkilötietojen ja yhteystietojen lisäksi hakemuksessa tulee olla tiedot koulutuksesta ja aikaisemmista työkokemuksista sekä missä keskussairaalan yksiköissä on mahdollisesti suorittanut opiskeluharjoittelut.  Hyvä on myös ilmoittaa millä ajalla hakija on käytettävissä sijaisuuksiin.

Kesätyöt alkavat sopimuksen mukaan pääsääntöisesti touko-/kesäkuussa. Sijaisuudet jatkuvat yleisimmin elokuun loppupuolelle, mutta myös lyhyempiä työjaksoja on tarjolla.

Ennen ensimmäistä työsuhdetta sopivat työnhakijat kutsutaan haastatteluun. Kesätyöntekijöiltä edellytetään 18 vuoden ikää.

 

Sairaanhoitajat, kätilöt, fysioterapeutit

Hakijoilta edellytetään hoitoalan AMK-tutkintoa tai vastaavaa aiempaa tutkintoa. Tehtäviä voivat hakea myös AMK-opiskelijat, joilla on hoitoalan opintoja suoritettuna vähintään 140 opintopistettä. Työ on pääsääntöisesti 3-vuorotyötä.

Haku päättyy: 5.3.2018
Haku Kuntarekry hakupalvelun kautta: www.kuntarekry.fi 
Lisätietoja: palvelupäällikkö Kirsti Kekäläinen, 040 354 7905, sähköpostitse: kirsti.kekalainen@lshp.fi
 

Lähihoitajat, mielenterveysoitajat, lääkintävahtimestarit

Hakijoilta edellytetään lähihoitajan tutkintoa tai vastaavaa aiempaa tutkintoa. Tehtäviä voivat hakea myös loppuvaiheen lähihoitajaopiskelijat sekä sairaanhoitajaopiskelijat. Hakijan on oltava 18 vuotta täyttänyt ennen kesätöiden aloitusta. Työ on pääsääntöisesti 3-vuorotyötä.

Haku päättyy: 5.3.2018
Haku Kuntarekry hakupalvelun kautta: www.kuntarekry.fi
Lisätietoja: palvelupäällikkö Kirsti Kekäläinen, 040 354 7905, sähköpostitse: kirsti.kekalainen@lshp.fi
 

Farmaseutti

Työ alkaa ja päättyy sopimuksen mukaan kestäen kuitenkin vähintään 3 kuukautta. Työtehtävät: lääkejakelu ja omavalmistus. Arvostamme sairaala-apteekki kokemusta, kokemusta lääkevalmistuksesta sekä Marela-järjestelmän tuntemusta.

Haku päättyy: 4.3.2018 klo 15.00
Haku Kuntarekry hakupalvelun kauttawww.kuntarekry.fi
Lisätietoja: sairaala-apteekkari Leena Laine 040 846 6507 ja proviisori Päivi Sova 040 168 2417 (etunimi.sukunimi@lshp.fi)


Laitoshuoltajat

Haemme kesälomasijaisia Lapin keskussairaalan sekä Muurolaan psykiatrian klinikan puhtaus- ja huoltopalveluihin. Etusijalla ovat hakijat, joilla on ammatillinen koulutus, mutta myös kouluttamattomat hakijat huomioidaan. Valittujen tulee olla täysi-ikäisiä. Työ on jaksotyötä ja työajat ajoittuvat klo 6-21 väliselle ajalle. Myös viikonloppuisin on työtä.

Haku päättyy: 23.2.2018 klo 15.00
Haku Kuntarekry hakupalvelun kauttawww.kuntarekry.fi
Lisätietoja: siivouspäällikkö Päivi Kontkanen, paivi.kontkanen@lshp.fi.


Osastonsihteerit ja tekstinkäsittelijät

Osastonsihteerin kelpoisuusehtona on nimikesuojattu lähihoitaja tai osastoavustajan, osastonsihteerin tai terveydenhuollon sihteerin koulutus tai muu tehtävään soveltuva koulutus ja kokemusta toimistotehtävistä terveydenhuollon alalta. Tekstinkäsittelijän kelpoisuusehtona on tehtävään soveltuva ammatillinen perustutkinto tai alan aikaisempi kouluasteinen ammatillinen tutkinto.

Haku päättyy: 28.2.2018 klo 15.00
Haku Kuntarekry hakupalvelun kauttawww.kuntarekry.fi
Lisätietoja: palvelupäällikkö Tuula Kelottijärvi, 040 548 3980, sähköposti: tuula.kelottijarvi@lshp.fi


Ravitsemistyöntekijät

Sijaisuudet ovat vaihtelevan mittaisia ja sovitaan valittujen sijaisten kanssa erikseen. Edellytämme ammatillista koulutusta, mutta myös opinnoissaan edenneet opiskelijat huomioidaan valinnoissa. Valittujen tulee olla täysi-ikäisiä. Työ on jaksotyötä ja työajat ajoittuvat klo 6.30-19.30 väliselle ajalle. Myös viikonloppuisin on työtä.

Haku päättyy: 31.3.2018 klo 15.00
Haku Kuntarekryn kautta: www.kuntarekry.fi
Lisätietoja: ravitsemispäällikkö Sari Salo, 040 482 1605.
Tiedot sijaisuuksista ilmoitetaan 15.5.2018 mennessä.