Rekrytointi


Lapin sairaanhoitopiiri työnantajana

Lapin sairaanhoitopiiri on Rovaseudun suurimpia työnantaja. Palveluksessa on vakituisesti noin 1800 terveydenhuollon ja eri alojen asiantuntijaa. Työntekijöille tarjoamme mielenkiintoisen ja uudistuvan työympäristön Suomen pohjoisimmassa sairaanhoitopiirissä.

Lapin keskussairaala on sopivan suuri sairaala sekä henkilökunnaltaan että fyysiseltä kooltaan. Sairaala on ihmisen kokoinen sairaala, jonka kehittämistoiminnan tavoitteena on inhimillisesti tehokas sairaala.

Sairaanhoitopiirissä toimii useita vapaa-ajan ryhmiä: hiihto, juoksu, keilaus, suunnistus jne.  Lisäksi henkilökunnan käyttössä on kuntosali ja lomamajat Levillä, Ylläksellä, Pyhällä, Luostolla ja Saariselällä.

Lapin keskussairaala sijaitsee keskustan tuntumassa Ounasvaaran kupeessa, noin kaksi kilometriä kaupungin keskustasta. Työmatka keskussairaalaan taittuu 10-30 minuutissa riippuen kulkuneuvosta.  Sairaanhoitopiiriin kuuluu myös psykiatrinen sairaala, joka sijaitsee Muurolassa noin 20 kilometriä Rovaniemeltä etelään. Sen pihapiirissä sijaitsee Lapin päihdeklinikka.

Rovaniemen kaupungissa on laajat mahdollisuudet erilaisiin vapaa-ajan harrastuksiin liikunnassa ja kulttuurissa.  Oman rikkautensä kaupunkiin tuo matkailu ja turistit. Rovaniemi tunnetusti maamme vilkkaimpia matkailukaupunkeja.
 

Medisiininen hoito Ensihoito ja päivystys
Operatiivinen hoito Sairaanhoidolliset tukipalvelut
Psykiatrinen hoito Tukipalvelut